DeutschEnglish

Az ingatlan kódja: 2601

A kód segítségével a fenti számbillentyűs kereső segítségével közvetlenül is elérheti az ingatlan adatlapját.

Információk az ingatlanról:

Cím: Budapest XVI. kerület Ingatlan felszereltsége: Bútorozatlan
Alapterület: 1 114 nm Telek terület: 2 165 nm
Ingatlan állapota: Kiváló állapotú

Típus: luxus családi ház, családi ház

Leírás:


Luxusvilla bérbeadó belső úszómedencével, teniszpályával, borozóval, ...!

• Az ingatlan elhelyezkedése: Budapest XVI. kerület, Koronafürt utca (Mátyásföld - ezt a városrészt Pest Rózsadombjának is nevezik)

Ez a különleges, nívós villa alkalmas egy család kényelmes otthonának, rezidencia, követség, rekreációs klinika céljára is kiváló.

Az ingatlan számos luxus kényelmi szolgáltatással rendelkezik, ezek közül néhány a következő: több mint 700 négyzetméter lakótér, beltéri uszoda hatalmas üvegfelületekkel, kondi terem, borozó, könyvtárszoba, biliárd terem, szauna, nagyméretű földalatti garázs 14+4 autó részére, saját műanyag teniszpálya, fűtött járdák, napozó-terasz, tervezett kert, ősfák.

Alapterületek összesen: 1114 nm (a teraszok és erkélyek 50%-os alapterülettel lettek figyelembe véve)
Alapterületek egységenként: összes lakás korrigált: 701 nm (összes lakás: 790 nm) + garázs: 301 nm + összes földszinti terasz: 146 nm + összes erkély, felső terasz, napozó: 76 nm
A telek területe: 2165 nm
Építés éve: 1992
Az ingatlan bérleti díja: 6600 EUR +ÁFA/hó + rezsi
Ingatlan azonosító: 2601
Minimális bérleti időtartam: 1 év

Bérbeadás esetén a bérleti díj 30%-kal csökkenti a vételárat, ha a bérlő a bérleti időszak alatt, vagy végén megvásárolja az ingatlant.

A bérleti díj nem tartalmazza a közüzemi és egyéb díjakat, valamint a lakóingatlanon belüli karbantartást. Tartalmazza az ingatlant terhelő adókat.

Bérbeadás esetén lehetőség van az ingatlant takarítással, kertésszel, külső és/vagy belső karbantartással, biztonsági őrzéssel is bérelni.

Az ingatlan megvásárolható és/vagy hosszabb időszakra bérelhető. Befektetés céllal történő adásvétel esetén az eladó 3 éves garantált, és további három éves opciós időszakra bérlőt is biztosít az ingatlan hasznosítására. Bérlővel összekötött értékesítés feltételei egyedi tárgyalást igényelnek.

További információk:

Telefon: (+36) 2093 46953
E-mail: info@pinteringatlan.hu

• Tisztelt Érdeklődő! Ez egy szép, igényes pesti villa sok-sok kényelmi szolgáltatással! Várjuk érdeklődését!

* * * * *

Magyarország, Budapest - nívós pesti villa bérbeadó
I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
Közeli utcák: Veres Péter út, Aranyfürt utca, Koronafürt utca, Mészáros József utca, Hunyadvár utca, Paulheim József tér, Májusfa utca, Diósy Lajos utca,…
(Címkék: Budapest XVI. kerület luxus ingatlan eladó vagy bérbeadó, bérelhető pesti villák, eladó vagy kiadó budai és pesti villák, Budapest, Pest rózsadombján luxus ingatlan bérbeadó, eladó luxusingatlanok, luxus villa eladó vagy bérbeadó, budapesti luxusingatlan eladó vagy kiadó, kiadó luxusingatlanok, budapesti luxusingatlanok, Mátyásföld ingatlan bérelhető, ingatlan belső úszó medencével kiadó, tetőteraszos ház bérbeadó, ingatlan teniszpálya, ingatlan teniszpályával, reprezentatív cégközpont vagy nagykövetségi rezidencia céljára is alkalmas, luxury real estate is for sale, luxury real estate is for rent., 14 + 4 autó részére földalatti garázs, ingatlankereső, eladó és kiadó nívós ingatlanok Pesten és Budán, luxusingatlanok bérlése, kiadó luxusingatlanok)

Érdeklődés:Továbbajánló:

Az Ön adatai
Ismerőse adatai
TOVÁBBI KÉPEK AZ INGATLANRÓL
Pinter Ingatlan Ingatlan Ajánlat Luxusingatlanok Hasznos Információk