luxus villák * lakások * irodaházak * szállodák * ipari épületek * telkek
06-20-9346-953
info@pinteringatlan.hu
Gödöllő családi ház eladó
DeutschEnglish

A számbillentyűk megnyomásával beírhatja az ingatlan 4 jegyű kódját.

A "*" gombbal törölhet, a "#" gombra kattintva elindíthatja a keresést.

Bezár

Az ingatlan kódja: 4200

A kód segítségével a fenti számbillentyűs kereső segítségével közvetlenül is elérheti az ingatlan adatlapját.

Információk az ingatlanról:

Cím: Gödöllő
Alapterület: 560 nm Telek terület: 2 530 nm
Ingatlan állapota: Kiváló állapotú

Típus: családi ház

További részletek: csendes

Leírás:


Gödöllő - különleges, egyedi kialakítású, luxus családi ház eladó!

GÖDÖLLŐ EGYIK GYÖNGYSZEME!

Budapesttől autóval körülbelül fél órára, Gödöllőn egy különleges hangulatú családi házat ajánlunk a figyelmébe, a gödöllői tórendszer közelében. Már a hely is - ahol az ingatlan épült - a nyugalmat árasztja, de begördülve az automata nyitású nagykapun érezhető, hogy nagyon más ez az ingatlan, nem minden nap találkozhat ilyennel.

Később megismerve a részleteket megerősíti ezt az érzést. A ház V alakú alaprajzi elrendezése, mint egy ölelő kar hívogat, a robosztus nádtető, az egyedi fa ablakok és ajtók, a nagy teraszok jellemzik a külső tömegalakítást, a V alak középpontjából kiemelkedő torony, szép ablakokkal jelzi, hogy alatta valamilyen impozáns tér helyezkedik el, és valóban egy több mint 100 négyzetméteres galériázott jó arányú nappalit takar, amely közvetlen terasz-kertkapcsolattal rendelkezik. A galériáról egy több mint 40 négyzetméteres tér közelíthető meg, amelynek a jelenlegi funkciója műterem. A földszinten egy a tetőtérben pedig két különálló lakórész található mindegyik minimum kettő nagy terű szobával, fürdőszobákkal és egyéb kiegészítő helyiségekkel. A földszinti garázsban 3 autó számára alakítottak ki helyet. Az igényes kialakítás, a minőségi burkolatok a képeken jól érzékelhetők. Kiemelten fontos megemlíteni az 1998 évben épített épület fűtési-hűtési rendszerét, amely hőszivattyú, napelemek és gáz kombinációja, padló és falfűtésen keresztül, rendkívül takarékossá téve az üzemeltetést! A rendszerben fordított üzemben nyáron, nagy kánikulában hideg vizet is keringethet, hűtve ezzel az épületet, erre azonban nemigen van szükség, mert a nádtető és a szigetelt falak kiválóan védik a belső tereket.

Az épülethez illően a kert is rendkívül ápolt, a gyep üdeségéről automata öntözőrendszer gondoskodik, amit saját kút táplál, a nagyméretű medence már-már természetes a nívós ingatlan szolgáltatásaihoz.

Az ingatlan adatai:

Az ingatlan elhelyezkedése: Pest megye, Gödöllő
Az ingatlan típusa: családi ház
Az épület alapterülete: 560 nm
A telek területe: 2530 nm

A nívós ingatlan vételára: 149 millió Ft
Ingatlan azonosító: 4200

Villa egy csodálatos természeti környezetben - tiszta levegő, nyugalom, nagy kert, luxus körülmények akár több generáció számára is alkalmas. Ha ilyen ingatlant keres, akkor mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot!

Várjuk érdeklődését!

További információk:

Telefon: +36-20-9346-953
E-mail: info@pinteringatlan.hu

www.pinteringatlan.hu - www.pinterrealestate.com - www.pinterimmobilien.de

Érdeklődését és ajánlásait barátai, ismerősei számára előre is köszönjük! Látogasson el máskor is a honlapunkra, ahol kedvére válogathat jellemzően az alábbi eladó vagy kiadó ingatlantípusok közül: exkluzív családi ház - luxus ingatlan, sorház, ikerház, házrész, hétvégi ház, lakás, üdülő, telek, iroda, irodaház, étterem, panzió, szálloda, üzlethelyiség, műhely, telephely, gyárépület, raktár, egyéb ipari és kereskedelmi ingatlan.


● Hungary, Gödöllő - luxury detached house is for sale.
● Ungarn, Gödöllő - Luxus-Einfamilienhaus ist zu verkaufen.
● Венгрии, в городе Gödöllő - роскошный особняк на продажу.
● Ungheria, a Gödöllő città - casa di lusso indipendente è in vendita.
● 匈牙利,城市Gödöllő - 豪华独立洋房可以转让。
● Hongrie, en Gödöllő ville - maison de luxe attenante est en vente.

Ingatlan - családi ház eladó
Magyarország, Pest megye - Gödöllő
(Keresést segítő kifejezések: luxus családi ház Gödöllő, takarékos ház Gödöllő, eladó luxusház Gödöllő, eladó családi ház Gödöllőn, Gödöllő eladó családi ház, eladó családi házak Gödöllőn, eladó házak Gödöllő, hőszivattyús fűtésű ház, napelemes fűtés, Gödöllő családiház eladó, energiatakarékos fűtés, ház nádtetővel, ingatlaniroda, eladó nádtetős ház, eladó gödöllői házak, eladó ház Budapest közelében, eladó ház medencével, eladó ház és medence, luxury detached house for sale in Hungary...)

Letölthető dokumentumok:

Érdeklődés:Továbbajánló:

Az Ön adatai
Ismerőse adatai
TOVÁBBI KÉPEK AZ INGATLANRÓL
VIDEÓK AZ INGATLANRÓL
Kérem várjon!
A videó betöltése folyamatban!
A videó megtekintéséhez kattintson!
Pinter Ingatlan Ingatlan Ajánlat Luxusingatlanok Hasznos Információk