luxus villák * lakások * irodaházak * szállodák * ipari épületek * telkek
06-20-9346-953
info@pinteringatlan.hu
Budapest XVI. kerület luxus családi ház eladó
DeutschEnglish

A számbillentyűk megnyomásával beírhatja az ingatlan 4 jegyű kódját.

A "*" gombbal törölhet, a "#" gombra kattintva elindíthatja a keresést.

Bezár

Az ingatlan kódja: 2600

A kód segítségével a fenti számbillentyűs kereső segítségével közvetlenül is elérheti az ingatlan adatlapját.

Információk az ingatlanról:

Cím: Budapest XVI. kerület Ingatlan felszereltsége: Bútorozatlan
Alapterület: 1 114 nm Telek terület: 2 165 nm
Ingatlan állapota: Jó állapotú
Szobák száma: 8

Típus: luxus családi ház, családi ház

Leírás:


Exkluzív luxusvilla beltéri úszómedencével, teniszpályával, borozóval eladó!

• Az ingatlan elhelyezkedése: Budapest XVI. kerület, Koronafürt utca (Mátyásföld - ezt a városrészt Pest Rózsadombjának is nevezik)

• Ez a különleges, egyedi kialakítású villa alkalmas egy család kényelmes otthonának, rezidencia, követség, rekreációs klinika céljára is kiváló.

• A nívós ingatlan számos luxus kényelmi szolgáltatással rendelkezik, ezek közül néhány a következő: több mint 700 négyzetméter lakótér, beltéri uszoda hatalmas üvegfelületekkel, fitness terem, borozó, könyvtárszoba, biliárd terem, szauna, nagyméretű földalatti garázs 14 + 4 autó részére, saját műanyag teniszpálya, fűtött járdák, napozó-terasz, tervezett kert, ősfák.

• Az ingatlan környezetében is számos nívós villa épült.

• Képzelje el, hogy az Ön és Családja otthona ez a luxus, mégis családias környezetet sugárzó szép villa! Hétvége van, Ön ma is, mint minden reggel a ház földszintjén lévő uszodában kezdi napot, majd a konditeremben jólesően átmozgatja testét. A család ma nagy napra készül, mivel barátaikat várják egy kerti partira. Ragyogó napsütés, a gyerekek ma egy kicsit korábban ébredtek és hallatszik, ahogy a házukhoz tartozó saját teniszpályán már pattog a labda. Kicsit később - az étkező egyik nagy, földig üvegezett ajtaja ki van tárva, látszik amint a ház asszonya és a családfő épp frissen főzött, gőzölgő reggeli kávéját kortyolgatja, miközben arról beszélgetnek, hogy milyen jó döntés volt, hogy ezt az ingatlant választották.

Az idő elrepült, délután van, megérkeztek a barátok, a kocsikkal kényelmesen leállhattak a földalatti garázsba, ahol a család autói mellett bőven volt még hely a barátok autói számára is. A nagy teraszon a finom falatok és italok mellett már folynak a baráti beszélgetések. Repül az idő, észre sem veszik, hogy lassan beesteledik. A társaságban sokan szeretik a minőségi borokat, ezért az épület alatt lévő borozóban tovább fokozódik a hangulat, a borozóval szomszédos billiárd szobában rövid billiárd versenyeket rendeznek fűszerezve hangos nevetéssel. A földszinti nappaliban és a hozzá kapcsolódó tágas teraszon is kellemes társalgás folyik az esti díszlámpák ragyogó fényében.

Az éjszakába nyúló, vidámságokkal teli nap után a barátok elbúcsúztak, a megmaradt finom falatok egy részét levitték a hűtő és mélyhűtő kamrákba. Egy messziről érkezett vendégük náluk maradt, ő a földszinti vendégszobában, a család többi tagja pedig az emeleti szobáikban lassan nyugovóra térnek, felidézve ennek a kellemes napnak egy-egy pillanatát."

Legyen részese hasonló élményeknek, mint az ingatlan új tulajdonosa!

• Alapterületek összesen: 1114 nm (a teraszok és erkélyek 50%-os alapterülettel lettek figyelembe véve)

• Alapterületek egységenként: összes lakás korrigált: 701 nm (összes lakás: 790 nm) + garázs: 301 nm + összes földszinti terasz: 146 nm + összes erkély, felső terasz, napozó: 76 nm

• A telek területe: 2165 nm

• Építés éve: 1992

• Az ingatlan vételára: 1 600 000 EUR

• A tulajdonos nyitott, a számára megfelelő, más jelentős értékű ingatlan (akár több kisebb ingatlan) beszámítására is (családi ház, üdülő, panzió, irodaház) Magyarország és Ausztria területén.

• Az ingatlan megvásárolható és/vagy hosszabb időszakra bérelhető. Befektetés céllal történő adásvétel esetén az eladó 3 éves garantált, és további három éves opciós időszakra bérlőt is biztosít az ingatlan hasznosítására. Bérlővel összekötött értékesítés feltételei egyedi tárgyalást igényelnek.

• Ingatlan azonosító: 2600

Részletes információk:

Telefon: (+36) 20-9346-953

E-mail: info@pinteringatlan.hu


* * * * *

Immobilien - Luxuriöses Einfamilienhaus steht zum Verkauf - Ungarn, Budapest 16. Bezirk.

Nieruchomości - Luksusowy wolnostojący dom na sprzedaż - Węgry, Budapeszt 16. dzielnicy.

Nehnuteľnosť - Luxusný rodinný dom je na predaj - Maďarsko, Budapešť 16. oblasť.

Imobiliare - casa de lux desprinse este de vanzare - Ungaria, Budapesta 16-lea arondisment.

Nemovitost - Luxusní rodinný dům je na prodej - Maďarsko, Budapešť 16. okrsek.

Kiinteä omaisuus - Ylellinen omakotitalo on myytävänä - Unkari, Budapest 16. piiri.

Нерухомість - Розкішний особняк продається - Угорщина, Будапешт 16-й район.

房地产 - 豪华独立洋房正在出售中 - 匈牙利,布达佩斯16区。

Недвижимость - Роскошный особняк продается - Венгрия, Будапешт 16-й район.

Нерухомість - Розкішний особняк продається - Угорщина, Будапешт 16-й район.

Emlak - Lüks müstakil ev satılıktır - Macaristan, Budapeşte 16. bölge.

* * * * *

Magyarország, Budapest - nívós pesti villa eladó
I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
Közeli utcák: Veres Péter út, Aranyfürt utca, Koronafürt utca, Mészáros József utca, Hunyadvár utca, Paulheim József tér, Májusfa utca, Diósy Lajos utca,…
(Címkék: Budapest XVI. kerület luxus ingatlan eladó, Budapest, Pest rózsadombján luxus ingatlan bérbeadó, eladó luxusingatlanok, luxus villa eladó, budapesti luxusingatlan eladó, kiadó luxusingatlanok, budapesti luxusingatlanok, Mátyásföld ingatlan eladó, ingatlan belső úszó medencével eladó, tetőteraszos ház eladó, ingatlan teniszpálya, ingatlan teniszpályával, reprezentatív cégközpont vagy nagykövetségi rezidencia céljára is alkalmas, luxury real estate is for sale, luxury real estate is for rent., 14 + 4 autó részére földalatti garázs - eladó ingatlanok 400 millió Ft alatt, eladó ingatlanok Mátyásföldön, ingatlaniroda, luxus ingatlan keresés, ingatlanbeszámítás, ...)

Érdeklődés:Továbbajánló:

Az Ön adatai
Ismerőse adatai

TOVÁBBI KÉPEK AZ INGATLANRÓL
Pinter Ingatlan Ingatlan Ajánlat Luxusingatlanok Hasznos Információk